2012年7月23日 星期一

(2012.7.23) [私生活] 古利特離婚仍心繫小孩 Ruud Gullit wil rust voor zijn kinderen

胡德‧古利特和他的前妻艾絲特爾(Estelle Cruijf),今天在法庭上為離婚做初步協議。這對古利特來說,是艱難的一天。

「這一點都不好。但我真心希望小孩的權益可以受到保障。這對小孩來說是最最要緊的事。我希望他們過得清靜。」這是古利特在步出阿姆斯特丹法庭後,對SBS電視台的影劇記者所說。


一個月前,古利特和艾絲特爾驚傳離婚,十二年的婚姻宣告結束,他們育有一子一女,分別是Maxim和Joelle。

由左至右:古利特、Joelle、Maxim、艾絲特爾

事實上,一周前古利特才在推特上發表一則消息,說他第一次和他「所有的孩子」團聚,感覺棒極了。他在推特上和粉絲分享自己的榮耀,說:「我為我的子女們感到驕傲。第一次大家聚在一起,誰能反對?」這名足球傳奇人物,在六月與艾絲特爾一同提出離婚時,也「顯得非常高興」。

古利特和所有的子女團聚

如果我們細數他過去的婚姻和生育的子女數,將是洋洋灑灑的一列。他先和第一任妻子Yvonne de Vries結婚,生了兩個女兒。和第二任義大利籍妻子Christina Pensa,也生了一男一女。至於和艾絲特爾的婚姻則是締結於2000年,他們將兩名子女帶到人世。

相關文章:(2012.7.7)范加爾上任各界反應
                  (2012.7.3)庫曼向古利特喊話:秀出來!



AMSTERDAM -  Ruud Gullit en Estelle waren maandag in de rechtbank om de voorlopige voorzieningen van hun scheiding te treffen. Voor Ruud was het geen gemakkelijke dag.

"Het is niet leuk, maar ik hoop dat alles in het belang van de kinderen besloten wordt. Dat is het allerbelangrijkste voor de kinderen. Ik wil dat ze rust krijgen", zo vertelde Ruud aan Shownieuws toen hij de rechtbank in Amsterdam verliet.

Een maand geleden werd bekend dat Ruud en Estelle na een huwelijk van twaalf jaar gaan scheiden. Ze hebben samen twee kinderen: Joelle en Maxim.

(16 juli)
Ruud Gullit is eindelijk met al zijn kinderen samen, en de foto's van dat heugelijke moment deelt hij trots met zijn volgers op Twitter.

'Ik ben zo trots op mijn kinderen. Voor het eerst samen, wie kan daar nou op tegen zijn?' zo luidt een vrij vertaalde tweet. De voetballegende, die in juni de scheiding met Estelle Cruijf aanvroeg, laat ook weten 'erg blij' te zijn.

Gullit was ooit getrouwd met Yvonne de Vries, met wie hij twee dochters kreeg. Met zijn tweede vrouw, de Italiaanse Christina Pensa, kreeg hij ook twee kinderen. Estelle en Gullit, die in 2000 trouwden, zetten samen eveneens twee kinderen op de wereld.

沒有留言:

張貼留言